Politie maakt doodsoorzaak vermiste 18-jarige L0ES uit Epe bekend.

De vermissing van de 18-jarige Loes uit Epe werd meteen als erg onrustwekkend beschouwd. Ze was vrijdagavond na een feestje niet thuisgekomen. De politie sprak over een ‘urgente vermissing’. Zondagmiddag kwam dan het verschrikkelijk nieuws dat het lichaam van Loes aangetroffen werd in het water van de Middendijk in de buurt van Oene.

Op uitdrukkelijk verzoek van de familie maakte de politie nu de doodsoorzaak bekend. De 18-jarige Loes reed met haar elektrische fiets tegen een boom aan, viel in een sloot en verdronk. Dat blijkt uit een intensief onderzoek dat zondagavond ter plaatse werd uitgevoerd door de politie.

In een uitgebreid bericht spreekt de politie over een ‘ingrijpende zaak’. De politie verklaarde:

“Uit respect voor de nabestaanden gaan we normaal gesproken niet verder in op de toedracht, maar op uitdrukkelijk verzoek van de nabestaanden doen we dat nu wel. Uit onderzoek is gebleken dat het slachtoffer met haar fiets tegen een boom is gereden, en daarna in een sloot terecht is gekomen en verdronken.”

Onze gedachten zijn bij de nabestaanden en geliefden van Loes.

 

Bron en afbeeldingen: NU.nl en Facebook

Be the first to comment on "Politie maakt doodsoorzaak vermiste 18-jarige L0ES uit Epe bekend."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*