Viespeuk gorgelt mondspoeling, spuugt het uit in flesje en zet het terug 0p schap.

Onlangs barstte het internet in woede uit nadat er een video circuleerde van een vrouw die een doos ijs opende in een winkel, eraan likte en het terug in de vriezer legde. De politie bracht later een verklaring naar buiten met de mededeling dat ze de dader identificeerden en dat de vrouw een celstraf riskeert van twee tot 22 jaar wegens het knoeien met eten.

Je zou denken dat dit anderen ervan zou weerhouden om zo’n walgelijk gedrag te vertonen. Helaas lijkt dat niet het geval. Nu is er een nieuwe video opgedoken waarin te zien is hoe een klant van Walmart mondspoeling gorgelt, het in het flesje spuugt en terug op het schap zet.

Onnodig te zeggen dat het filmpje van 5 juli voor woedende reacties zorgt. Het werd meer dan 16,4 miljoen bekeken op Twitter en meer dan 7.000 keer gedeeld.

De Britse krant MailOnline contacteerde Walmart voor een verklaring. De supermarkt antwoordde: “We onderzoeken dit incident. Als iemand met een product knoeit en het op het schap laat, zullen we samenwerken met de politie en ervoor zorgen dat de verantwoordelijken maximaal gestraft worden.”

De vrouw in de video, Bameron Nicole Smith, stuurde later een bericht de wereld in waarin ze een rekeningetje vasthoudt. Dat zou betekenen dat ze de mondspoeling daadwerkelijk kocht nadat ze het gorgelde.

Aangezien de supermarktketen de zaak onderzoekt, zal het wellicht niet lang meer duren vooraleer de waarheid aan het licht komt.

Soms begrijpen we mensen gewoon niet wat ze denken over wat aanvaardbaar is en wat niet. Dit is gewoon onnodig en als het een grap is dan is het wel een heel slechte.

Bron en afbeeldingen: Twitter

Be the first to comment on "Viespeuk gorgelt mondspoeling, spuugt het uit in flesje en zet het terug 0p schap."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*