Amerikaanse voetbalster zoent Shanice van de Sanden en krachtige F0T0 gaat viraal.

Hoewel de teleurstelling van de verloren finale nog een beetje nazindert, overheerst toch vooral een gevoel van trots na de zilveren plak van onze leeuwinnen. Voor de finale werd er nog gesproken over de ‘arrogante’ Amerikanen, maar van de rivaliteit is naast het veld weinig te bespeuren. Beide teams lijken het uitstekend met elkaar te kunnen vinden.

Een van onze sterspelers (ze zijn allemaal sterren natuurlijk) Shanice van de Sanden blonk uit op het veld, maar maakt nu ook op Instagram furore. Zelfs haar tegenstanders zijn diep onder de indruk van haar snelheid en uitstraling.

De Amerikaanse en de Nederlandse voetbalsters vierden hun winst en tweede plek overigens gewoon samen in Lyon. Nu gaat een foto waarop de Amerikaanse voetbalster Megan leeuwin Shanice een dikke zoen geeft compleet viraal. Shanice schreef bij het druk gedeelde kiekje:

“Ze vertelde me dat het universum een foto van ons samen nodig heeft. Dus hier is ie.”

De fans zijn alvast door het dolle heen. Het regent dan ook positieve en lovende reacties. Iemand schreef: “Een voorbeeld voor het mannenvoetbal: in alle opzichten.” Een andere social mediagebruiker vatte het zo samen: “Dit is waar voetbal om gaat: respect. Op het vrouwenvoetbal.”

DEEL dit bericht als ook jij dit zo’n krachtige foto vindt!

Bron en afbeeldingen: Instagram

Be the first to comment on "Amerikaanse voetbalster zoent Shanice van de Sanden en krachtige F0T0 gaat viraal."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*