Kendall Jenner die in bikini ‘Bottle Cap Challenge’ doet 0p jetski zet internet in brand.

Kendall Jenner liet haar vakantie niet voor de zogenaamde Bottle Cap Challenge. Het supermodel voerde de uitdaging gewoon uit op een jetski in bikini, alsof het de normaalste zaak van de wereld was.

In een slow-motion video op haar Instagram zien we hoe de 23-jarige Kendall een flesje benadert met haar jetski en het dopje er moeiteloos afschopt. Dan grinnikt ze even en vaart ze terug naar een jacht even verderop.

Ook haar familieleden staken hun bewondering voor de virale stunt niet onder stoelen of banken. Kim Kardashian reageerde: “Ja! Dit is zo goed!” Zus Kylie hield het op een simpele “omg”, terwijl Kourtney Kardashian schreef: “Ik ben aan het huilen.”

Kendall werd overigens uitgedaagd door Hailey Bieber – de echtgenote van Justin Bieber – en ze zou de opdracht volbrengen in stijl. De video werd een echte internetsensatie, want op amper 9 uur tijd werd het maar liefst 17 miljoen keer bekeken.

Bekijk de sensuele beelden hieronder en DEEL dit met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: Instagram

Be the first to comment on "Kendall Jenner die in bikini ‘Bottle Cap Challenge’ doet 0p jetski zet internet in brand."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*