Politie rukt uit voor jongetje dat frikandel van zusje had 0pgegeten.

De politie van Den Helder kreeg deze week een melding over een ruzie in een huis, waarbij kinderen erg hard huilden en krijsten. De agenten rukten meteen uit om zich ter plaatse te vergewissen van de ernst van de situatie. Maar “soms is iets niet wat het lijkt”, schreef de politie achteraf. In werkelijkheid ging het om een broer en zus die een hoogoplopende ruzie hadden over een frikandel.

Het meisje was erg boos omdat haar broer haar frikandel opgegeten had. De politie besloot wijselijk om niet op te treden tegen de frikandellendief. Mama had namelijk het perfecte zoenoffer om de vrede in het huishouden te herstellen. Gelukkig had ze nog een frikandel om voor het meisje te bakken.

We kunnen dit meisje eigenlijk weinig verwijten. Hoe zou jij immers reageren als er iemand met je lekkere frikandel aan de haal zou gaan?

Bron en afbeeldingen: Hart van Nederland en Flickr

Be the first to comment on "Politie rukt uit voor jongetje dat frikandel van zusje had 0pgegeten."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*