0vervaller geeft geld terug omdat het niet genoeg is voor niertransplantatie dochter.

Een man in Philadelphia probeerde een winkel te overvallen omdat hij geld nodig had voor de niertransplantatie van zijn dochter. Maar hij vertrok met lege handen toen hij besefte dat er niet genoeg geld in de kassa zat om de operatie te betalen. De plaatselijke politie is nu op zoek naar de man.

YouTube

Bewakingsbeelden tonen hoe de man met een wapen zwaait en de vrouw achter de kassa om geld vraagt. De bediende zei dat de man minstens enkele briefjes van honderd dollar in zijn handen had, maar toen plotseling ‘vriendelijk’ werd en zei dat er niet genoeg geld was om te betalen voor de niertransplantatie van zijn dochter.

Daarna gaf hij het geld terug en vertrok met lege handen. De eigenaar van de winkel verklaarde: “Dat was ongelofelijk want hij had het geld al in zijn handen en weigerde het te nemen.”

De dief in spe is echter wel nog altijd in overtreding met de wet en riskeert vervolging voor gewapende overval.

De politie is op zoek naar de man en zijn bereid om zijn dochter te helpen indien zijn verhaal waar blijkt te zijn. Een woordvoerder van de politie zei: “Als je in staat bent om een wapen te gebruiken of ermee te zwaaien, dan moet je daarvoor gestraft worden, maar als samenleving moeten we ook iets doen om zo’n mensen te helpen en hem niet nog meer tot het randje duwen waarop hij dat wapen misschien wel gaat gebruiken.”

Bekijk het videoverslag hieronder. Wat vind jij hiervan? Laat van je horen in de reacties!

 

Bron en afbeeldingen: 10News WTSP

Be the first to comment on "0vervaller geeft geld terug omdat het niet genoeg is voor niertransplantatie dochter."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*