Oma ziet seksspeeltjes van Z00N aan voor thermische sokken en krijgt ze niet meer uit.

Geef het maar toe. Er is niets erger in de wereld dan je grootouders die je sekspeeltjes vinden. Het is al erg genoeg als je ouders ze zouden vinden, maar doe er nog je oma en opa bij en je bereikt een heel ander niveau van schaamte.

Een man weet maar al te goed hoe dat ongeveer aanvoelt en om het nog erger te maken besloot oma om zijn spekspeeltjes aan te trekken omdat ze dacht dat het thermische sokken waren. Ja. Zeg maar niets, we horen je denken.

De man uit Japan stapte de kamer van zijn oma binnen en besefte dat ze iets vertrouwd aan haar voeten had. De onschuldige oma was op de speeltjes gestoten toen ze op zoek was naar thermische sokken en dacht dat ze een schat gevonden had. Dat was totdat ze de ‘sokken’ aan haar voeten had getrokken en besefte dat er iets ‘anders’ aan was.

Nadat hij ontdekt had dat oma zijn speeltjes gebruikt had (die uiteraard een heel andere functie hebben), moest de man het werkelijke doel van de dingen uitleggen alvorens haar te vragen om ze uit te trekken. Bah!

Maar, zoals je je wel kunt inbeelden, had oma de grootste moeite om ze uit te krijgen, dus moest haar kleinzoon met rode wangen een handje toesteken. Gelukkig zag hij er de humor wel van in en ook oma leek zich er niet al te veel aan te storen. En het minste wat we kunnen zeggen, is dat het een hilarische video opleverde.

De man postte het hele tafereel op zijn Twitter pagina (want, waarom ook niet?), en het is zo absurd dat we het bijna niet kunnen vatten.

Dat brengt ons erbij om te zeggen dat we een licht vermoeden dat een en ander in scène werd gezet, maar honderd procent zeker zijn we niet. Wellicht is de moraal van dit verhaal dat we onze intieme spullen goed moeten opbergen en ver weg houden van nieuwsgierige oma’s.

Bron en afbeeldingen: Twitter

Be the first to comment on "Oma ziet seksspeeltjes van Z00N aan voor thermische sokken en krijgt ze niet meer uit."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*