Dafne Schippers daagt Rapper Boef uit: “Kom maar 0p, 100 meter sprint.”

De snelste Nederlandse vrouw ooit daagde Rapper Boef uit voor een sprintduel van 100 meter. De uitdaging kwam er nadat de rapper zichzelf ‘The Fastest Kid Alive’ had genoemd en met zijn volgers een weddenschap aanging om tegen hem te sprinten voor geld. Maar dat niemand minder dan Dafne Schippers zou reageren, had wellicht niemand verwacht. Ook Boef niet.

Instagram

Dafne reageerde op een Instagrampost van Boef:

“Kom maar op, 100 meter sprint.”

Schippers liep in 2015 de honderd meter in een recordtijd van 10,81 seconden, waarmee ze de snelste Nederlandse vrouw ooit is.

Instagram

De rapper lijkt niet bang te zijn om zich (wellicht) compleet belachelijk te laten maken. Boef antwoordde: “Zeg maar waar en wanneer. Of moet ik het organiseren?” Daarna wendt hij zich opnieuw tot zijn fans en vraagt: “Willen jullie mij tegen de snelste vrouw van Nederland zien rennen.”

The Fastest Kid‘ van Nederland tegen de snelste Nederlandse vrouw ooit? We hebben zo een voorgevoel hoe dat gaat aflopen.

Bron en afbeeldingen: De Telegraaf

Be the first to comment on "Dafne Schippers daagt Rapper Boef uit: “Kom maar 0p, 100 meter sprint.”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*