Gordon showt zomerlijf – maar heeft N0G een beetje werk.

Gordon werkt zich in het zweet om in goede conditie aan zijn vakantie te beginnen. De presentator heeft flink getraind en nu trakteerde hij zijn volgers op een selfie van zijn zomerlijf. Zijn trouwe fans zijn alvast laaiend enthousiast, al bekent Gordon dat hij nog een beetje werk heeft.

Gordon postte een foto van zijn afgetraind lichaam met het bijschrift:

“Ok, nog wel een klein buikje, maar getting in shape again.”

Instagram

Niet alleen de fans zijn onder de indruk, maar ook enkele BN’ers blazen de loftrompet. Quinty Trustfull reageerde met een applausje en Miss Montreal liet een spierbal-emoji achter. Voormalig wereldkampioen judo Dennis van der Geest herinnert Gordon er dan weer aan dat hij zijn benen niet mag vergeten. “Never skip legday”, moedigt hij de presentator aan.

Be the first to comment on "Gordon showt zomerlijf – maar heeft N0G een beetje werk."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*