Moedermaffia maakt Yolanthe met de grond gelijk na kiekje van Xess Xava.

Yolanthe Sneijder-Cabau is de laatste dagen weer heel actief op de sociale media, maar dat lijkt haar nu zuur op te breken. Nadat ze een kiekje van haar zoontje Xess Xava op Instagram postte, kreeg ze de hele moedermaffia over zich heen. Een van de veelzeggende reacties luidde: “Medelijden met kids die zo’n moeder hebben. Die alles voor een foto doet.”

Instagram

Op het onschuldig kiekje zien we hoe de driejarige bij zonsondergang in het water zit. Heel wat volgers kruipen echter meteen in de pen om schande te spreken. Een social mediagebruiker reageerde: “Ik ben vast een zeikerd, maar ik vind dit een beetje eng.” Een andere persoon merkte op: “Je bent zo ver van hem vandaan, het wordt donker en hij staat tot ver in het water …” Nog een andere Instagrammer schreef: “Je hoort vaak kind verdronken … Moeder op smartphone en let even niet op.”

Instagram

Er zijn gelukkig ook heel wat mensen die haar verdediging op zich nemen. Een fan zei: “Deze hele reeks aan reacties is kansloos (…) Ik geloof dat als we iedere ouder onder de loep gaan leggen, iedereen wel iets ‘fout’ doet. Kijk in de spiegel en als het bevalt wat je ziet, blijf dan vooral naar jezelf kijken.” Een andere volger zet de critici zo op hun plaats: “Was jij bij het maken van deze foto? Wat kunnen mensen toch zeiken!”

Wat vind jij hiervan? Laat van je horen in de reacties!

Be the first to comment on "Moedermaffia maakt Yolanthe met de grond gelijk na kiekje van Xess Xava."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*